Spellen

BOT

Schuiven, draaien en tillen! Naast het sprekende uiterlijk is het Bot een leuke uitdaging voor jouw huisdier. Deze moet de kokers schuiven en optillen, en een extra hindernis van een draaiend botje overwinnen. Vind ie het lekkers, of vangt ie bot?

geschikt voor o.a.: Hond, kat, konijn 

€39,95

HOP

Ronduit vermakelijk! De Hop is speciaal ontwikkeld voor konijnen, maar natuurlijk ook geschikt voor andere huisdieren, zoals honden en katten. Het spel bestaat uit drie draaischijven die elk snoepjes verbergen. De Hop biedt de optie om de moeilijkheid te verhogen door in het midden een extra draaischijf of driepoot de schijven te laten blokkeren. De Hop is ideaal om kennis te maken met activiteitenspellen.

geschikt voor o.a.: Hond, kat, konijn 

€39,95

Tortuga

Zet die hersens aan het werk! De Tortuga is een goed spel voor de beginnende speler. Je huisdier moet allereerst de zeshoek met gleuf naar achteren schuiven en dan draaien. Vanuit deze zeshoek kan je huisdier de rest van de snoepjes ontdekken. Het moeilijkste van dit spel is het eerste schuifje. Laat goed zien hoe deze stap moet, dan volgt de rest vanzelf.

geschikt voor o.a.: Hond, kat, konijn, ara

€34,95

Holt

Een uitblinker in variatie! De holt kan je op verschillende manieren beginnen. Hierdoor zijn er ook heel veel manieren om de Holt op te lossen. Kies een startpositie en laat je huisdier met poot of snuit de schuifjes verplaatsen. Nadat de ene helft is ontdekt, moet het middelste schuifje de ander kant op. Je huisdier zal het spel van alle kanten benaderen om de Holt uit te spelen. Oefening baart kunst!

geschikt voor o.a.: Hond, kat, konijn 

€34,95

Spot

Zijn jullie toe aan een uitdaging? De spot bestaat uit zeshoeken en een dubbele draaischijf, voor de echte bolleboos. Allereerst moet je huisdier de zeshoeken naar achteren schuiven, en daarna draaien. Jullie komen vervolgens aan bij de volgende hindernis: de dubbele draaischijf. Hier onder zijn vijf vakjes voor snoepjes verstopt. De Spot is een echte hersenkraker!

geschikt voor o.a.: Hond, kat, konijn 

€39,95