Samen spelen

Ontdek samen met je huisdier de wereld van activiteitenspellen. Stimuleer het instinct en ontrafel samen hoe je bij de snacks komt. Moedig je huisdier aan tijdens het puzzelen. Zie het enthousiasme tijdens het spel en de tevreden ontspanning naderhand. Wees geduldig: puzzelen moet je leren.

Samen spelen is twee keer zo leuk!


Tortuga

Tortuga

Zet die hersens aan het werk! De Tortuga is een goed spel voor de beginnende speler. Je huisdier moet allereerst de zeshoek met gleuf naar achteren schuiven en dan draaien. Vanuit deze zeshoek kan je huisdier de rest van de snoepjes ontdekken. Het moeilijkste van dit spel is de eerste zeshoek. Laat goed zien hoe deze stap moet, dan volgt de rest vanzelf.

geschikt voor o.a.: hond, kat, konijn.

Holt

Holt

Een uitblinker in variatie! De Holt kan je op verschillende manieren beginnen. Hierdoor zijn er ook heel veel manieren om de Holt op te lossen. Kies een startpositie en laat je huisdier met poot of snuit de schuifjes verplaatsen. Nadat de ene helft is ontdekt, moet het middelste schuifje de andere kant op. Je huisdier zal het spel van alle kanten benaderen om de Holt uit te spelen. Oefening baart kunst!

geschikt voor o.a.: hond, kat, konijn.

Spot

Spot

Zijn jullie toe aan een uitdaging? De Spot bestaat uit zeshoeken en een dubbele draaischijf, voor de echte bolleboos. Allereerst moet je huisdier de zeshoeken naar achteren schuiven en daarna draaien. Jullie komen vervolgens aan bij de volgende hindernis: de dubbele draaischijf. Hier onder zijn vijf vakjes voor snoepjes verstopt. De Spot is een echte hersenkraker!

geschikt voor o.a.: hond, kat, konijn.

Speel het spel altijd samen met je huisdier en laat je huisdier nooit alleen met het spel. 

Samen spelen is twee keer zo leuk!